Sunday, June 28, 2009

Suomen mätä "oikeusjärjestelmä" hakee mallia Iranin vanhoillisista, P-Koreasta ja Valko-Venäjältä "Case Seppo Lehto" 2 vuotta 4 kk ehdotonta vankeutta

Herätys - on aika nähdä miten maa makaa ja koska on sinun vuorosi mennä suoraan vankilaan ajattelurikosten takia

Suomen mätä "oikeusjärjestelmä" hakee mallia Iranin vanhoillisista, P-Koreasta ja Valko-Venäjältä "Case Seppo Lehto" 2 vuotta 4 kk ehdotonta vankeutta

Koska saamme Suomeen Iranista tuttuja hakkauspartioita, jotka käyvät kaduilla ja kodeissa mätkimässä väärinajattelijoita?

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/147783.shtml
--------

Vankila voi kutsua jo viikossa nettiherjaaja Seppo Lehtoa

26.06. - 21:28 (Luotu: 16:54) - Kommentit: 35

Seppo Lehto eduskuntavaali-iltana vuonna 2007. Kuva: Joel Maisalmi - Aamulehti/arkisto

Häkin ovi voi heilahtaa nettiherjauksista ehdottoman vankeustuomion saaneelle tamperelaiselle Seppo Lehdolle, 46, jo lähiviikkoina.

Turun hovioikeus piti ennallaan käräjäoikeuden Lehdolle langettaman kahden vuoden ja neljän kuukauden vankeustuomion.

- Pääsääntö on, että hovioikeuden tuomiot pannaan täytäntöön riippumatta siitä, hakeeko tuomittu valituslupaa korkeimmasta oikeudesta tai ei, sanoo Rikosseuraamusviraston oikeudellisen yksikön johtaja Paavo Siltanen.

Siltasen mukaan heti ei välttämättä vangita, mutta noin viikon sisällä tuomiosta laitetaan pyyntöä voudille henkilön tavoittamiseksi, jos oikeus ei ole erikseen määrännyt tuomittua välittömästi vangittavaksi.

Erillisestä anomuksesta korkein oikeus voi harkita vankeustuomion täytäntöönpanon keskeytystä valituslupakäsittelyn ajaksi.

Vielä ei tiedetä, hakeeko Lehto valituslupaa korkeimmasta oikeudesta. Lehtoa tai hänen lakimiestään ei tavoitettu perjantaina.

Aamulehti

---------------------


PS: Tiedossa on Seppo Lehdon julkinen protestointi ko. väitettä kohtaan. Seppo Lehto kiistää että olisi edes yritetty ottaa yhteyttä. Lehtineekerien normaalia mustamaalausta jälleen painetussa sanassa.


-------------------

http://seppo-lehto-huumoria.blogspot.com/Paluu viimeisimpiin:

http://we-will-not-submit.blogspot.com/